Nuova Strada

trainingsprogramma "jongens in hun kracht"

Nieuwsbrief

Coaches, Docenten en Trainers

"Jongens in hun Kracht" een uniek sociaal-fysiek trainingsprogramma

Beweging is voor jongens, meisjes en volwassenen een verrassend effectief (hulp)middel om hun eigen kracht te ontdekken.

Met ons uniek trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" sluiten we aan bij het nieuwe bewustzijn: een positieve verbinding met jezelf zorgt voor een positieve verbinding met de buitenwereld.

Beweging speelt daarbij een sleutel rol. Bewegen zegt immers meer dan duizend woorden. Het maakt je bewust van je lichaam en verbindt. Er ontstaat ruimte voor
het ontdekken van je eigen kracht.

Begeleid je als professional (kindercoach, therapeut, trainer, docent) jongens, meisjes en volwassenen bij het ontdekken en leren inzetten van hun eigen kracht? Heb je de wens je hierin te ontwikkelen of verder in te verdiepen? Schrijf je direct in voor de 1ste module of doe mee met de ervaringsworkshop van twee uur.


Kennismaken met "Jongens in hun Kracht"
Wil je eerst meer weten over het trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" voordat je deelneemt aan een van de Modules? Schrijf je dan gratis in voor de
gratis ervaringsworkshop. Deze worden meerdere malen per jaar georganiseerd.

Direct Inschrijven Gratis Ervaringsworkshop

Module 1 Basic Coach 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht"
Tijdens de 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht" leer je verschillende fysieke bewegingsoefeningen met daarbij handvatten hoe je deze naast je eigen coaching technieken kunt inzetten om jongens hun eigen kracht te laten ontdekken

Na deze 2-daagse verdiepingstraining ben je in staat om tijdens je individuele coaching/training en lesprogramma de unieke oefeningen in te zetten.
Direct Inschrijven 2-daagse Verdiepingstraining Training


Module 2 Advanced Coach Opleiding "Bewegen vanuit Jouw Kracht"
Na het voltooien van Module 1 kun je starten met 5-daagse Opleiding "Bewegen vanuit Jouw Kracht" en kun je je verder verdiepen en verbreden in het begeleiden van zowel jongens, meisjes en volwassenen om hen in hun kracht te zetten.

Na het volgen van deze 5-daagse opleiding heb je de mogelijkheid als "Jongens in hun Kracht" Advanced Coach vanuit jouw authenticiteit jongens, meisjes en volwassenen zowel individueel als in groepsverband te trainen.
Direct Inschrijven 5-daagse Opleiding