Nuova Strada

trainingsprogramma "jongens in hun kracht"

Nieuwsbrief

Coaches, Docenten en Trainers

"Jongens in hun Kracht" een uniek sociaal-fysiek trainingsprogramma

Met ons uniek trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" sluiten we aan bij het nieuwe bewustzijn: een positieve verbinding met jezelf zorgt voor een positieve verbinding met de buitenwereld.

Beweging speelt daarbij een sleutel rol. Bewegen zegt immers meer dan duizend woorden. Het maakt je bewust van je lichaam en verbindt. Er ontstaat ruimte voor het ontdekken van je eigen kracht.

"Jongens in hun Kracht": een uniek sociaal-fysiek trainingsprogramma
Begeleid je als professional (kindercoach, therapeut, trainer, docent) jongens, meisjes en volwassenen bij het ontdekken en leren inzetten van hun eigen kracht?

Of heb je de wens je hierin te ontwikkelen of verder in te verdiepen? Volg dan dit trainingsprogramma van Nuova Strada, waarin bewegen vanuit 'zachte kracht' centraal staat.

Informatieworkshop "Jongens in hun Kracht"
Wil je eerst meer weten over het trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" voordat je deelneemt aan een van de Modules? Schrijf je dan in voor de informatieworkshop. Deze worden meerdere malen per jaar georganiseerd.

Module 1 Basic Coach 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht"
Tijdens de 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht" leer je fysieke bewegingsoefeningen. Deze kun je naast je eigen coaching technieken inzetten om jongens hun eigen kracht te laten ontdekken

Na deze 2-daagse verdiepingstraining ben je in staat om tijdens je individuele coaching/training en lesprogramma de unieke oefeningen in te zetten.
Direct Inschrijven 2-daagse Verdiepingstraining Training

Module 2 Advanced Coach Opleiding "Bewegen vanuit Jouw Kracht"
Na het voltooien van Module 1 kun je starten met 5-daagse Opleiding "Jongens in hun Kracht". Als Advanced Coach ben je gecertificeerd om vanuit jouw authenticiteit jongens, meisjes en volwassenen zowel individueel als in groepsverband te trainen.

Na het volgen van deze 5-daagse opleiding heb je de mogelijkheid als "Jongens in hun Kracht" Advanced Coach vanuit jouw authenticiteit jongens, meisjes en volwassenen zowel individueel als in groepsverband te trainen.
Direct Inschrijven 5-daagse Opleiding