Nuova Strada

jongens in hun kracht ®

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbriefGratis Ervaringsworkshop

Maak kennis met het unieke trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht®"

Tijdens de gratis ervaringsworkshop leer je een aantal bewegingsoefeningen en maak je kennis met tools die je direct kun toepassen in je werk of praktijk. Ze helpen je om beweging effectief in te zetten in zowel individuele begeleiding als in groepstrainingen aan jongens, meisjes en volwassenen.

Werk je als therapeut, coach, (intern)begeleider, hulpverlener, leerkracht, psycholoog of sociaal pedagoog en ben je geïnteresseerd om beweging breder in te zetten in je werk?

Meld je aan voor de gratis ervaringsworkshop "Jongens in hun Kracht" op woensdagavond 5 september & zaterdag 8 september 2018.


Direct inschrijven GRATIS Ervaringsworkshop

Ervaar de kracht van beweging
In de ervaringsworkshop, het woord zegt het al, ga je ervaren hoe krachtig bewegen is en hoe je dit kunt inzetten in je dagelijkse werk met kinderen, zowel individueel als in groepen

Maak kennis met het unieke trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht®"
Tijdens de ervaringsworkshop vertel ik je meer over de 2-daagse verdiepingstraining "Jongens in hun Kracht" en de 5-daagse opleiding "Bewegen vanuit Jouw Kracht".
Deze trainingsprogramma's sluiten nauw aan bij het nieuwe bewustzijn: een positieve verbinding met jezelf zorgt voor een positieve verbinding met je omgeving en de buitenwereld. Beweging speelt daarbij een sleutelrol!

Workshop in je eigen school of organisatie
De bewegingen, tools en handvatten uit het unieke trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" sluiten goed aan bij bestaande les- en begeleidingsprogramma's.
Ze kunnen individueel, maar ook schoolbreed worden ingezet.

Regelmatig geven wij workshops "Jongens in hun Kracht®" aan groepen leerkrachten tijdens studiedagen en/of inspiratiemiddagen. Meer weten?

Neem contact op

Wat je moet weten


Direct inschrijven GRATIS Ervaringsworkshop